Heeft u last van
onrustige benen (RLS)?

Maak nu een afspraak en word weer baas over je benen. Relegs helpt in 70% van de gevallen. Het onderdrukt het nare gevoel van onrustige benen en vermindert de drang om ze te moeten bewegen.

  • Direct effect
  • Geen medicijnen
  • Altijd en overal te gebruiken

Van patiënt naar uitvinder

Relegs is ontwikkeld door arts en RLS patiënt Casper van Waveren. Om beter met z’n eigen klachten om te kunnen gaan, is hij op zoek gegaan naar een oplossing die zonder medicijn gebruik de symptomen tegengaat én ook nog eens overal te gebruiken is.

Casper of een directe collega komt nu langs om uitleg te geven over ons product. Relegs is dan meteen uit te proberen en te bestellen. Mocht het niet helpen, kan de aankoop binnen 30 dagen ongedaan gemaakt worden en wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Speciaal ontworpen voor RLS

Relegs bestaat uit drie handzame onderdelen: een stimulator, een (herbruikbare) elektropleister en een oplader. Je bevestigd de stimulator met de pleisters op de huid. Relegs wordt simpelweg bediend door er op te tikken. Twee keer tikken voor aan/uit en één keer tikken om de sterkte van de stimulatie in te stellen.

Biocompatible patches
De (herbruikbare) elektrodepleisters zijn geschikt voor elk huidtype.

Tap Touch
Door te tikken stel je eenvoudig de intensiteit in die voor jou werkt.

Makkelijk oplaadbaar
Met USB kabel overal in te pluggen. En gaat tot wel 10 uur mee.

Geniet van je vrijheid!
Door je kleding heen te bedienen, dus onzichtbaar in het openbaar

Vrijheid om te ontspannen​

Uit eigen ervaring weten wij hoe frustrerend en vervelend het rusteloze gevoel in de benen is. Het zorgt voor een onplezierige dwang tot bewegen. Relegs gebruikt contrastimulatie om de drang te onderdrukken. Je kan weer ontspannen in alle vrijheid. Bekijk de video voor extra uitleg.

Ervaar de vrijheid en bestel nu jouw Relegs.

70% ervaart direct verlichting van de RLS-klachten’.

De waardering van relegs.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 181 reviews.

U kunt ons bellen

Bent u benieuwd of Relegs voor u kan werken? Twijfelt u over Relegs in combinatie met medicijngebruik of heeft u een andere vraag? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.