Van patiënt naar producent

In Nederland hebben gemiddeld 1 op de 20 mensen in meer of mindere mate last van rusteloze benen. Een van die mensen is Casper van Waveren, arts en bedenker van Relegs®. Hij heeft sinds zijn jeugd last heeft van rusteloze benen en was er klaar mee om op onhandige momenten, vooral ’s avonds bij het slapen gaan, last te krijgen van dat vervelende onrustige gevoel in zijn benen. Het hinderde hem niet alleen in zijn slaap, maar ook in situaties waar je stil moet zitten zoals in een vliegtuig, theater of bioscoop.

Een oplossing voor elk moment

Als arts kent hij de bestaande behandelmethodes zoals verandering van levensstijl en medicijnen. Aanpassingen in voeding of meer beweging gaf geen verbetering en aan medicijnen kleven veel bezwaren. Daarbij zijn medicijnen niet goed toepasbaar voor elk RLS-moment. Hij wilde een oplossing met direct effect in iedere RLS-situatie zonder bijwerkingen. Zo is het idee voor Relegs® ontstaan.

Vanzelfsprekend gebruikt Casper Relegs® vanaf de eerste dag: “In de nacht hoef ik niet meer uit bed als ik last heb van rusteloze benen. Ik ga nu met mijn kinderen naar de bios zonder me zorgen te maken of ik halverwege de film de zaal zal moeten verlaten.”

Van prototype naar product

Casper was er klaar mee om op onhandige momenten en vooral ’s avonds bij het slapen gaan, last te krijgen van dat vervelende onrustige gevoel in zijn benen. Het hinderde hem niet alleen in zijn slaap, maar ook in situaties waar je geacht wordt stil te zitten zoals in een vliegtuig, theater of bioscoop. Als arts kent hij de bestaande behandelmethodes;  verandering van levensstijl gaf geen verbetering en aan medicijnen kleven veel bezwaren. Daarbij zijn medicijnen niet goed toepasbaar voor elk RLS moment.

Hij wilde een oplossing met direct effect in iedere RLS situatie zonder bijwerkingen; en zo is het idee voor Relegs® ontstaan. Vanzelfsprekend is Casper de eerste geweest die Relegs® heeft getest.

“In de nacht hoef ik niet meer uit bed als ik last heb van rusteloze benen. Ik ga nu met mijn kinderen naar de bios zonder me zorgen te maken of ik halverwege de film de zaal zal moeten verlaten.”

De waardering van relegs.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 194 reviews.