Relegs werkt

Relegs® is een nieuwe oplossing zonder medicijnen voor alle mensen die in meer of mindere mate last hebben van rusteloze benen. Onze oplossing, die werkt op basis van actieve neuro-stimulatie, biedt de mogelijkheid rusteloze benen (RLS) tegen te gaan op elk gewenst moment én is op elke plek en in iedere situatie te gebruiken.
Relegs® werkt eenvoudig en á la minuut.

Ontworpen voor RLS

Relegs® is speciaal ontworpen voor RLS en bestaat uit drie handzame onderdelen: een stimulator, een (herbruikbare) elektropleister en een oplader. Relegs® heeft geen knoppen en wordt simpelweg bediend door er op te tikken. Twee keer tikken voor aan/uit en één keer tikken om de sterkte van de stimulatie in te stellen.

De stimulator kan onder de kleding worden gebruikt. Het platte ontwerp en de eenvoudige bediening zorgen voor een comfortabel gebruik, zonder dat iemand in de omgeving het merkt of ziet.

De elektrodepleister is verschillende keren te gebruiken en na de behandeling te bewaren voor hergebruik d.m.v. een beschermfolie en afsluitbare bewaarzak. Gemiddeld is een elektrodepleister, afhankelijk van gebruiksfrequentie en huidtype, een maand te gebruiken.

Biocompatible patches
De (herbruikbare) elektrodepleisters zijn geschikt voor elk huidtype.

Tap Touch
Door te tikken stel je eenvoudig de intensiteit in die voor jou werkt.

Makkelijk oplaadbaar
Met USB kabel overal in te pluggen. En gaat tot wel 10 uur mee.

Geniet van je vrijheid!
Door je kleding heen te bedienen, dus onzichtbaar in het openbaar

Voor veilig gebruik in bed heeft Relegs® een uniek gepatenteerd peel-off detectiesysteem, zodat je rustig in slaap kan vallen.

Slimme technologie

Relegs® is ontwikkeld als onderdeel van ESA’s incubatiecentrum in Noordwijk. De European Space Agency ondersteunt slimme space-oplossingen op aarde. Initiatieven die werken met geavanceerde oplossingen; in ons geval konden we een slimme en veilige oplossing gebruiken voor de batterijhuishouding die eerder was ontwikkeld voor de energievoorziening van kleine satellieten. We zijn trots dat wij daarbij horen. Lees meer over de samenwerking tussen ESA en Relegs. Ook interessant: Calm your restless legs with a solution from space.

Vrijheid om te ontspannen

Uit eigen ervaring weten wij hoe frustrerend en vervelend het rusteloze gevoel in de benen is. Het zorgt voor een onplezierige dwang tot bewegen. Relegs gebruikt contrastimulatie om de drang te onderdrukken. Je kan weer ontspannen in alle vrijheid.