Hoe het werkt

Als mensen last krijgen van een onbedwingbaar onrustig gevoel in hun benen is bewegen vaak de eerste stap naar verlichting. Soms betekent dat letterlijk wandelen of lopen, soms helpt knijpen in de spieren. Relegs® neemt deze handelingen over.

Relegs® werkt volgens het basisprincipe van contrastimulatie. Een methode waarbij onschuldige elektrische prikkels de zenuwen stimuleren. Dit voelt comfortabel aan, en kan het onrustige gevoel in de benen en de drang om deze te moeten bewegen verminderen.

Ontworpen voor RLS

Relegs® is speciaal ontworpen voor RLS en bestaat uit drie handzame onderdelen: een stimulator, een (herbruikbare) elektropleister en een oplader. De stimulator heeft geen knoppen en wordt simpelweg bediend door erop te tikken.

De elektrodepleister is vriendelijk voor de huid en een aantal keren te gebruiken. Na de behandeling bewaart u de pleister met een beschermfolie en afsluitbare bewaarzak voor hergebruik. Gemiddeld is een elektrodepleister, afhankelijk van gebruiksfrequentie en huidtype, een maand te gebruiken.

Zonder bijwerkingen

Relegs® kan worden gebruikt als een op zichzelf staande behandeling en als aanvulling op medicijnen die tegen RLS worden gebruikt.

Veilig in bed

Voor veilig gebruik in bed heeft Relegs® een uniek gepatenteerd peel-off detectiesysteem. Dit betekent dat Relegs® uit zichzelf uitschakelt mocht de elektrodepleister (deels) losraken van de huid. Je kan dus zonder zorgen rustig in slaap vallen.

30 dagen retour garantie

Mocht Relegs niet het gewenste effect hebben dan kan het aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggevraagd worden  (meer informatie hierover is te vinden bij de Veelgestelde Vragen).

Goed product in een mooie verpakking. Duidelijke beschrijving.
Nu testen op die onrustige bene

Ik ben erg blij met Relegs, was dit er maar eerder.
Hierdoor kan ik mijn gebruik van medicijnen voor RLS verminderen.
Helaas verloor het toestelletje zijn kracht na een tijd.
Maar dat werd erg snel en netjes weer opgelost doordat ik een nieuwere versie heb gekregen/heb mogen inruilen.
Bedankt voor de goede en snelle service.
Met vriendelijke groet Nadine

Ik weet nog niet goed of Relegs voor mij het beoogde effect heeft. Ik ben er nog mee aan het ‘spelen’. Vaak vind ik het moeilijk om te bepalen waar ik de pleister moet plakken omdat het vervelende gevoel overal in m’n benen zit. Op het moment van gebruik reageert het betreffende been vaak heftiger, maar daarna lijkt het wel rustiger. Toch heb ik het idee dat m’n benen minder ‘restless’ zijn, dus geef Relegs toch een kans omdat ik dus denk dat het op de langere termijn verlichting geeft.

FANTASTISCH
Eindelijk iets wat echt werkt en diep de zenuwen in gaat. Ik heb jarenlang van alles geprobeerd van medicijnen tot accupunctuur, Niets hielp of slechts tijdelijk. Ik heb het gevoel dat Relegs de kern van het zenuwgestel aanpakt en niet verdooft zoals medicijnen dat doen.

De waardering van relegs.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 193 reviews.