Hoe het werkt

Relegs® is een nieuwe oplossing voor alle mensen die in meer of mindere mate last hebben van onrustige benen. Onze oplossing werkt volgens het basisprincipe van contrastimulatie, waarbij onschuldige elektrische prikkels de zenuwen stimuleren. Dit voelt comfortabel aan en vermindert het onrustige gevoel in de benen en de drang om deze te moeten bewegen. Relegs® biedt de mogelijkheid RLS op ieder gewenst moment á la minuut tegen te gaan.

Ontworpen voor RLS

Relegs® is speciaal ontworpen voor RLS en bestaat uit drie handzame onderdelen: een stimulator, een (herbruikbare) elektropleister en een oplader. Relegs® heeft geen knoppen en wordt simpelweg bediend door er op te tikken. Twee keer tikken voor aan/uit en één keer tikken om de sterkte van de stimulatie in te stellen.

De stimulator kan onder de kleding worden gebruikt. Het platte ontwerp en de eenvoudige bediening zorgen voor een comfortabel gebruik, zonder dat iemand in de omgeving het merkt of ziet. Relegs® kan worden gebruikt in alle situaties dat u RLS ervaart; in bed als u wilt gaan slapen, maar ook als u voor langere tijd zit; thuis op de bank, op het werk, tijdens een avondje uit (bioscoop, theater), op reis in de auto, bus of vliegtuig.

De elektrodepleister is verschillende keren te gebruiken en na de behandeling te bewaren voor hergebruik d.m.v. een beschermfolie en afsluitbare bewaarzak. Gemiddeld is een elektrodepleister, afhankelijk van gebruiksfrequentie en huidtype, een maand te gebruiken.

Biocompatible patches
De (herbruikbare) elektrodepleisters zijn geschikt voor elk huidtype.

Tap Touch
Door te tikken stel je eenvoudig de intensiteit in die voor jou werkt.

Makkelijk oplaadbaar
Met USB kabel overal in te pluggen. En gaat tot wel 10 uur mee.

Geniet van je vrijheid!
Door je kleding heen te bedienen, dus onzichtbaar in het openbaar

Relegs® kan worden gebruikt als een op zichzelf staande behandeling en als aanvulling op medicijnen die tegen RLS worden gebruikt.

Voor veilig gebruik in bed heeft Relegs® een uniek gepatenteerd peel-off detectiesysteem. Dit betekent dat Relegs® uit zichzelf uitschakelt mocht de elektrodepleister (deels) losraken van de huid. Je kan dus zonder zorgen rustig in slaap vallen.

Mocht Relegs niet het gewenste effect hebben dan kan het aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggevraagd worden  (meer informatie hierover is te vinden bij de Veelgestelde Vragen).

 

Slimme technologie

Relegs® is ontwikkeld als onderdeel van ESA’s incubatiecentrum in Noordwijk. De European Space Agency ondersteunt slimme space-oplossingen op aarde. Initiatieven die werken met geavanceerde oplossingen; in ons geval konden we een slimme en veilige oplossing gebruiken voor de batterijhuishouding die eerder was ontwikkeld voor de energievoorziening van kleine satellieten. We zijn trots dat wij daarbij horen. Lees meer over de samenwerking tussen ESA en Relegs. Ook interessant: Calm your restless legs with a solution from space.

Vrijheid om te ontspannen

Uit eigen ervaring weten wij hoe frustrerend en vervelend het rusteloze gevoel in de benen is. Het zorgt voor een onplezierige dwang tot bewegen. Relegs gebruikt contrastimulatie om de drang te onderdrukken. Je kan weer ontspannen in alle vrijheid.

Ervaar de vrijheid en bestel nu jouw Relegs.
De waardering van relegs.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 113 reviews.