Retour

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u via de RELEGS website vanuit ‘uw account’ of via service@relegs.com via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of aan ons te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien Relegs u niet bevalt of niet het juiste effect voor u heeft, zijn de kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.

Als een Product foutief is geleverd of onvolledig of defect is en als u denkt dat u volgens paragraaf 8 van onze algemene voorwaarden hieronder recht hebt op vervanging of reparatie, neemt u contact op met RELEGS via service@relegs.com.

Het herroepingsrecht geldt niet voor electrode pleisters waarvan de verpakking al is geopend.

Zie ook onze algemene voorwaarden.

De waardering van relegs.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 193 reviews.