Casper en Relegs in Elsevier Weekblad over slecht slapen en medicijngebruik

Relegs-Medicijngebruik

Casper en Relegs in Elsevier Weekblad over slecht slapen en medicijngebruik

Relegs-Medicijngebruik

In Elsevier Weekblad (EW) zit een bijlage die gaat over Gezondheid. Specifiek over slapen en beenklachten. Dan zijn rusteloze benen en RLS thema’s die helaas niet mogen ontbreken. Vandaar dat ze vroegen of wij mee wilden werken aan een interview ter promotie van Relegs in combinatie met slecht slapen, medicijngebruik en Rusteloze Benen (RLS). Nou, dat wilden wij wel.

Onderstaand alvast 2 stukjes uit het interview.

Uit het interview in Elsevier Weekblad

“Patiënten die hele erge klachten hebben, krijgen meestal een medicijn toegediend dat ook gebruikt wordt bij Parkinson, maar helaas brengen medicijnen vaak neven effecten met zich mee. Samen met Erik van der Heide, ruimtevaart ingenieur, ben ik op zoek gegaan naar een oplossing, zodat we mensen wat anders kunnen bieden dan alleen maar een medicijn.”

Relegs en medicijngebruik

Casper benadrukt dat Relegs geen vervanging is voor medicijnen. “Als je klachten niet erg genoeg zijn, kan het zijn dat je niet in aanmerking komt voor medicijnen. Voor deze mensen biedt Relegs een uitkomst. Ook is Relegs een oplossing voor patiënten bij wie medicijnen niet werken, of bij wie klachten blijven bestaan ondanks medicijnen. Relegs kan dan als aanvullende behandeling een toegevoegde waarde leveren, met als resultaat dat er soms zelfs minder medicijnen hoeven te worden genomen”.

Lees het interview in Clique Magazine (bijlage van Elsevier Weekblad)

U kunt ons ook bellen

Bent u benieuwd of Relegs voor u kan werken? Twijfelt u over Relegs in combinatie met medicijngebruik of heeft u een andere vraag? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Relegs: stimulator, oplader en elektrodepleisters

249.00

Uitverkocht

De waardering van relegs.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 190 reviews.