Eerste exemplaren Relegs bezorgd bij RLS patiënten

Eerste exemplaren Relegs bezorgd bij RLS patiënten

Door Corona hadden wij, net als veel bedrijven, enige vertraging met het binnenkrijgen van alle onderdelen die onderdeel uitmaken van Relegs. Gelukkig konden we meteen in het nieuwe jaar de mensen die zich hadden opgegeven voor de ‘wachtlijst’ blij maken. De eerste bestellingen zijn inmiddels geplaatst en de eerste Relegs exemplaren zijn bezorgd bij RLS-patiënten. De eerste leveringen zijn een feit. Wij zijn natuurlijk ontzettend benieuwd naar de ervaringen en gaan er van uit dat ze net zoveel baat hebben van Relegs als Sylvia, Karen en Gerrit. Bekijk de video waarin zij vertellen over hun ervaring.

De webshop is nu open voor iedereen, dus wil je meteen profiteren van de voordelen van Relegs…dat kan! We hebben helaas nog maar een beperkte voorraad. Mochten we uitverkocht raken voor je jouw exemplaar kon bestellen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je zo op de hoogte van de stappen die we zetten en de beschikbaarheid van Relegs modellen.

U kunt ons ook bellen

Bent u benieuwd of Relegs voor u kan werken? Twijfelt u over Relegs in combinatie met medicijngebruik of heeft u een andere vraag? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Relegs: stimulator, oplader en elektrodepleisters

249.00

Uitverkocht

De waardering van relegs.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 190 reviews.