Klein én fijn! Relegs kan worden gebruikt zonder dat iemand in de omgeving het merkt of ziet

Relegs-klein-fijn

Klein én fijn! Relegs kan worden gebruikt zonder dat iemand in de omgeving het merkt of ziet

Relegs-klein-fijn

Ruim 250 mensen die last hebben van onrustige benen (RLS) vallen weer makkelijker in slaap of genieten weer ongestoord van een avondje uit.

Dat Relegs voor veel RLS patiënten een oplossing is, is nu wel duidelijk. Helaas helpt onze oplossing niet voor iedereen. De mensen die wel verlichting ervaren komen weer helemaal tot rust en kunnen met een gerust hart naar de bioscoop, het theater of lekker lang uit eten gaan.

Op elk gewenst moment verlichting

Relegs biedt de mogelijkheid rusteloze benen (RLS) op ieder gewenst moment á la minuut tegen te gaan. De stimulator is namelijk slechts 7 cm lang, 4 cm breed en 1 cm hoog en er zit geen snoer aan!

Relegs-klein-handzaam

Altijd en overal, waar je ook naar toe gaat

Relegs kan dus worden gebruikt in alle situaties dat je RLS ervaart. In bed bij het slapen gaan, maar ook als je langere tijd zit. Of dat nou thuis op de bank is, op het werk of tijdens een avondje uit naar bioscoop of theater. En ook op reis in de auto, bus of vliegtuig werkt onze oplossing.

Niemand die het ziet

Relegs kan onder de kleding worden gebruikt. Het platte ontwerp en de eenvoudige bediening – Relegs heeft geen knoppen en wordt simpelweg bediend door erop te tikken – zorgen voor een comfortabel gebruik, zonder dat iemand in de omgeving het merkt of ziet.

U kunt ons ook bellen

Bent u benieuwd of Relegs voor u kan werken? Twijfelt u over Relegs in combinatie met medicijngebruik of heeft u een andere vraag? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Relegs: stimulator, oplader en elektrodepleisters

249.00

Uitverkocht

De waardering van relegs.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 194 reviews.