Op bezoek bij Asje Palland: “Door Relegs kom ik weer snel in slaap.”

Op bezoek bij Asje Palland: “Door Relegs kom ik weer snel in slaap.”

Casper, bedenker van Relegs en zelf RLS patient, gaat zo af en toe bij Relegs gebruikers van het eerst uur langs om te kijken hoe het gaat. Hij is benieuwd wat  ze van Relegs vinden? En vooral om er achter te komen hoe en of Relegs voor hen werkt.

Asje Palland schreef het volgende aan Casper na een bezoek.

Beste Casper,

Hierbij mijn ervaringen met Relegs. Ik heb al jaren behoorlijk last van rusteloze benen. Met name als ik stil ga zitten beginnen mijn benen op te spelen.

Voor de nacht gebruik ik 4 tabletjes pramipexol die ik een paar uur voor het slapen gaan inneem zodat ik geen last heb als ik ga slapen. Meestal gaat het dan ‘s nacht goed, hoewel het ook wel eens gebeurt dat ik ‘s nachts wakker wordt met het vervelende gevoel in mijn benen.

Overdag gebeurt het vaak dat als ik rustig zit, ik ook last heb van mijn benen. Aangezien ik al behoorlijk veel pramipexol gebruik kan ik daarvoor geen pilletjes gebruiken. Bovendien werken die pas na een paar uur. Daarom heb ik Relegs aangeschaft. Deze plaats ik als ik last krijg van mijn benen op mijn kuit, en mijn ervaring is dat mijn benen dan meestal snel tot rust komen. Ook als ik ‘s nachts toch last krijg kan ik door de Relegs snel weer inslapen. Ik kan de intensiteit van de  Relegs gemakkelijk instellen op de gewenste sterkte, het verschilt namelijk per keer hoeveel je voelt van de elektrodes.

Ik ben erg tevreden met de aanschaf van de Relegs. Vaak helpt het de Relegs op één been te plaatsen, maar als ik het behoorlijk heftig is vind ik dit niet genoeg, vandaar dat ik een tweede Relegs ga aanschaffen om nog iets meer comfort te bereiken.

Asje Palland
Hasselt

Meer weten over Relegs, bekijk onze video met uitleg over de werking en de voordelen. Of slaap ook beter in en bestel nu jouw Relegs.

 

U kunt ons ook bellen

Bent u benieuwd of Relegs voor u kan werken? Twijfelt u over Relegs in combinatie met medicijngebruik of heeft u een andere vraag? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Relegs: stimulator, oplader en elektrodepleisters

249.00

Uitverkocht

De waardering van relegs.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 194 reviews.