Op bezoek bij Piet de Vries: “Ik begon mij meer en meer af te vragen of ik zo nog wel langer verder wilde.”

Op bezoek bij Piet de Vries: “Ik begon mij meer en meer af te vragen of ik zo nog wel langer verder wilde.”

Ik wil graag mijn zeer positieve ervaring met Relegs met anderen delen. Want: ik ben 81 jaar en al jaren lijd ik aan RLS, met name het laaste jaar was de kwelling zodanig dat ik mij meer en meer begon af te vragen of ik zo nog wel langer verder wilde.

Geen rust om te lezen

Ik lees graag maar zodra ik de laatste anderhalf jaar een boek nam om te gaan lezen kwam bijna direkt het vervelende ( zacht uitgedrukt ) gevoel op zetten en kon ik het boek wel weer weg leggen want lezen werd onmogelijk.

Ook gewoon in rust was her iedere dag raak en om van het gevoel af te komen heb ik denk ik wel een marathon afgelegd nog af gezien van de slapeloze nachten in de laatste maanden.

Op dokters advies ben jaren terug begonnen met slikken van Pramipexol maar dat gaf maar ten dele soelaas. Ik vond het leven niet leuk meer.

Heeeeerlijk

De afgelopen twee maanden ben ik begonnen met het gebruik van Relegs, mede door de zeer goede adviezen van dhr. Casper van Waveren kreeg heb ik mijn gewone leven en nachtrust weer terug. Ik heb alweer een paar boeken gelezen en geniet volop van de nieuwe situatie. Heeeeeeerlijk.

Piet de Vries

U kunt ons ook bellen

Bent u benieuwd of Relegs voor u kan werken? Twijfelt u over Relegs in combinatie met medicijngebruik of heeft u een andere vraag? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Relegs: stimulator, oplader en elektrodepleisters

249.00

Uitverkocht

De waardering van relegs.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 193 reviews.