Op bezoek bij Ruud Bouwmans: “De Relegs werkt.”

Op bezoek bij Ruud Bouwmans: “De Relegs werkt.”

De Relegs werkt!

Zo’n 10 jaar geleden kreeg ik op een vakantie in Maleisië voor het eerst last van onrustige benen. Toen dat in de tijd erger werd ben ik via de huisarts bij de neuroloog beland. Waar duidelijk werd dat ik met dit ongemak moest leren leven. Er was geen remedie voor dit soms erg vervelende gevoel. Vooral ‘s avonds op de bank, in bed maar ook bij een bioscoop- of theaterbezoek. Toen ik van een squashmaatje hoorde van de ontwikkeling van een apparaatje dat het ongemak van mijn onrustige benen zou wegnemen, heb ik me direct als belangstellende aangemeld. Toen ik maanden later bericht kreeg dat de eerste versie beschikbaar was heb ik het, ondanks de scepsis van mijn zoon, direct besteld. Het simpele apparaatje hielp echt. Bij het vervelende gevoel even de Relegs aanbrengen en binnen enkele minuten is de onrust in mijn benen weg. Hoewel ik de onrust voornamelijk in mijn rechterbeen heb en daar de Relegs op mijn kuit aanbreng, lijkt het zowaar tegelijk ook te helpen voor de (mindere) onrust mijn linkerbeen! Recent is Casper, de bedenker en ontwikkelaar van dit ingenieuze apparaatje, voor feedback langs geweest. Inmiddels is op basis van de ervaringen van de eerste gebruikers de software aangepast waardoor de instellingen c.q. de intensiteit  naar individuele behoefte zelf op maat kan worden ingesteld. Aan de mensen die (misschien gezien de prijs) twijfelen om tot de aanschaf over te gaan, zou ik willen zeggen, ‘de Relegs werkt’! Het is ook een enorme geruststellende gedachte om te weten dat wanneer de onrust weer optreedt er een directe oplossing voor handen is. Ik kan niet meer zonder!

Ruud Bouwmans, Bussum

Wilt u ook direct een RLS oplossing voor handen?

U kunt ons ook bellen

Bent u benieuwd of Relegs voor u kan werken? Twijfelt u over Relegs in combinatie met medicijngebruik of heeft u een andere vraag? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Relegs: stimulator, oplader en elektrodepleisters

249.00

Uitverkocht

De waardering van relegs.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 190 reviews.