Op bezoek bij Tiny Berger: “Niets hielp!”

Tiny-Berger-Relegs

Op bezoek bij Tiny Berger: “Niets hielp!”

Tiny-Berger-Relegs

Ik heb al zo’n plusminus 35 jaar last van de rusteloze benen, het is bij mij in de familie een erfelijke kwestie, mijn vader en moeder hadden het en ook m’n 3 dochters hebben er flink last van, het schijnt dus geen geslacht over te slaan.

Het effect van de rusteloze benen is sinds een jaar of 3 veranderd. Alhoewel vele jaren last er van te hebben gehad viel het allemaal nog wel te behappen, het was soms een beetje dan weer weken lang niet. Sinds een jaar of 10 is het heftiger geworden, maar er was nog mee te dealen. Sinds de eerste heup operatie in oktober 2018 is het zo erg geworden dat het m’n hele leven ging beheersen er waren dagen en nachten bij dat het aan een stuk door ging en dan in de avonden en nachten op z’n hevigst. Het was een uitputtingsslag, ’s morgens stond ik al heel erg moe op na weer een nacht vol aanvallen van rusteloze benen, het meest aan het linkerbeen maar dat was ook m’n geopereerde heup voor de rest ging het om en om van links naar rechts.

Hoeveel pilletjes ik er wel niet voor geslikt heb geen idee, acupunctuur enz. maar niets helpt. Na de tweede heupoperatie in februari 2021 is het allemaal nog erger geworden. Nu weer andere pillen gehad na een bezoek aan de Neuroloog. De rusteloze benen werden niet minder eerder erger.

Het contact met de mensen van Relegs is heel fijn. Als ik nieuwe pleisters bestel heb ik ze al binnen 2 dagen in huis. Dus niets dan goeds.

Het meest verrast ben ik dat ik er vooral voor op de dag er een goed gevoel over heb als ik het rusteloze voel aankomen tik ik meteen op het apparaatje en dan voorkom ik meestal de rusteloosheid in het been. En dat vind ik een wonder waar geen pilletje tot nog toe tegen op kon dat doet dit apparaatje van Relegs. ‘s Nachts zijn de aanvallen van rusteloosheid nog steeds erg aanwezig maar toch iets minder heftig dan voorheen.

Hartelijke groeten,

Tiny Berger-van der Leeden

Bent u benieuwd of Relegs ook voor u helpt?

U kunt ons ook bellen

Bent u benieuwd of Relegs voor u kan werken? Twijfelt u over Relegs in combinatie met medicijngebruik of heeft u een andere vraag? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Relegs: stimulator, oplader en elektrodepleisters

249.00

Uitverkocht

De waardering van relegs.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 190 reviews.