Sylvia van rustelozebenen.org test Relegs

rusteloze-benen-org

Sylvia van rustelozebenen.org test Relegs

rusteloze-benen-org

In een van onze zoektochten naar oplossingen en informatie over rusteloze benen kwamen we de website rustelozebenen.org tegen. De site is opgericht door Sylvia.

Op haar website schrijft ze over RLS en deelt ze verhalen en ervaringen van zichzelf en van lotgenoten. Over haar ervaring met RLS zegt ze onder andere:

“Een aantal jaren geleden kreeg ik namelijk steeds meer te maken met rusteloze benen. Onaangename sensaties, prikkelend tintelig en stijf pijnlijk. Ik voelde veel hitte in zowel mijn kuiten als mijn voeten. In eerste instantie had ik niet elke nacht rusteloze benen, maar het was al best vervelend. Tijdens die periode legde ik vaak mijn benen omhoog tegen de muur. Dat was lekker koel en ik vond het ook ontspannend.

Na verloop van tijd werd de overlast echter groter. Ik kreeg steeds vaker last van onrustige benen en sliep dan veel minder goed dan gewenst.”

Testen van Relegs

Omdat wij zoveel mogelijk mensen kennis willen laten maken met Relegs vroegen wij haar Relegs te testen. Haar ervaring lees je op haar blog. Ze beschrijft wat ze prettig vindt aan Relegs en ze is ook eerlijk over onderdelen die voor haar minder goed werken.

De eerste nacht Relegs

Over haar eerste nacht schrijft Sylvia:

Tijdens een extra beroerde nacht neem ik de proef voor het eerst op de som.

Ik maak de binnenkant van mijn rechter onderbeen schoon met een nat washandje en droog de plek goed af. Vervolgens maak ik het hersluitbare zakje met de twee elektrodepleisters open en plak er één van op mijn been.

Het witte kastje klik ik eenvoudig met het magneetsysteem aan de twee contactpunten op de pleister vast.

Ik tik twee keer op de stimulator en het pulseren begint. Liggend op mijn zij onderga ik het prikkelende, pulserende programma. De stroompjes wisselen in sterkte en karakter. Het apparaatje schakelt zichzelf netjes na een half uur automatisch uit.

Ik kies ervoor om pleister en stimulator dan van mijn been te halen. Dan is mijn been vrij en dat slaapt wat rustiger. Ik doe het ook omdat ik niet weet of ik tijdens het slapen de Relegs kan beschadigen.

Het effect voel ik nog een tijd na.

Tijdens de behandeling kan ik zonder klachten blijven liggen. Ook daarna voelt het goed in mijn rechterbeen. In mijn linkerbeen is wel iets over van onaangenaamheid, maar ik heb echt minder last.

Ik ben onder de indruk.

Het hele verhaal van Sylvia over haar ervaringen met Relegs vindt je hier.

U kunt ons ook bellen

Bent u benieuwd of Relegs voor u kan werken? Twijfelt u over Relegs in combinatie met medicijngebruik of heeft u een andere vraag? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Relegs: stimulator, oplader en elektrodepleisters

249.00

Uitverkocht

De waardering van relegs.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 193 reviews.