Volop in beweging en officeel CE-gecertificeerd

Voorraad Relegs modellen

Volop in beweging en officeel CE-gecertificeerd

Voorraad Relegs modellen

Het is een feit: Relegs voldoet officieel aan het ISO 13485 class IIA medical device kwaliteitsmanagement systeem. We zijn CE gecertificeerd!!!! Voor ons kenmerkt dit het moment waarop we echt kunnen beginnen. Niet meer achter, maar voor de schermen. Klaar om mensen die last hebben van rusteloze benen te helpen.

Inmiddels hebben een aantal patiënten en vrienden uit ons netwerk Relegs mogen uitproberen. De eerste geluiden zijn veelbelovend. De kinderziektes zijn verholpen en deze maand (november 2020) hebben we 40 exemplaren die we aanbieden aan de geïnteresseerden die zich hebben aangemeld voor onze wachtlijst (a.k.a. de nieuwsbrief van Relegs waarmee we iedereen op de hoogte houden van de stappen die we zetten).

Relegs in productie 2

De volgende stap

Niet alleen voor ons is dit een mooie stap, begin van het nieuwe jaar rollen de eerste lichting Relegs modellen van de band en kunnen we in Nederland nog meer RLS-patiënten helpen met hun klachten.

U kunt ons ook bellen

Bent u benieuwd of Relegs voor u kan werken? Twijfelt u over Relegs in combinatie met medicijngebruik of heeft u een andere vraag? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Relegs: stimulator, oplader en elektrodepleisters

249.00

Uitverkocht

De waardering van relegs.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 193 reviews.