Beter slapen met RLS? Relegs helpt!

Beter slapen met RLS? Relegs helpt!

Een slechte nachtrust is voor veel Nederlanders een bekend probleem. Zéker voor de 6% van de Nederlanders die last heeft van RLS: het Restless Legs Syndrome. RLS zorgt voor een onrustig gevoel in je benen waardoor je ze wel moet bewegen. Dit gevoel ontstaat vooral tijdens rust en ‘s nachts wanneer  je in bed ligt.

Het gevoel van onrustige benen is voor sommige mensen een dagelijkse strijd met zichzelf. Voor anderen, die maar sporadisch last hebben van dit gevoel, is het Restless Legs Syndrome misschien nog onbekend.

Een goede nachtrust met onrustige benen

Ook al is deze aandoening een bekend probleem, het is moeilijk om RLS-klachten te verhelpen. De bekende methodes als het veranderen van levensstijl of medicatie geven niet altijd het gewenste effect.

Het rusteloze gevoel in je benen kan een grote impact hebben op je nachtrust. Als je ontspannen ligt, speelt het onrustige gevoel op. Je hebt de drang om je benen te bewegen, terwijl je eigenlijk wil slapen. Dit is desastreus voor je nachtrust.
Gelukkig is er nu de stimulator van Relegs die een oplossing biedt waar je klachten direct mee ‘uitschakelt’ of vermindert.

Hoe kun je beter slapen met klachten?

Slechte nachten door RLS kun je voorkomen met Relegs. Deze techniek is mede ontworpen met technologie van het European Space Agency in Noordwijk en zorgt ervoor dat je met een klein apparaat veilig het onrustige gevoel makkelijk en direct kunt dempen.

Het apparaat is zo klein dat je het veilig in bed kan gebruiken zonder dat je rekening hoeft te houden met hoe en waar je gaat liggen. De actieve contrastimulatie werkt tegen je klachten, zodat de drang vermindert je benen te moeten bewegen. Zo kan je weer van nachtrust genieten.

Wat doet Relegs voor je nachtrust?

Wil jij je onrustige benen onder controle krijgen? Onze stimulator met bijbehorende pleister is alles wat je nodig hebt. Door te tikken op de stimulator, demp je het onrustige gevoel. Zo kun je rustig en veilig in slaap vallen en sta je uitgerust weer op.

De reacties van RLS-patiënten, die Relegs al geprobeerd hebben, zijn veelbelovend. Wil jij Relegs ook zorgeloos uitproberen? Dat kan, bestel ‘m hier. En vergeet niet: als het niet voor jou werkt dan kan je jouw Relegs gewoon terugsturen en krijg je je geld terug.

Relegs: de snooze knop voor je RLS

Medeoprichter van Relegs, Casper van Waveren, is arts-fleboloog en RLS-patiënt. Hij zocht een oplossing voor zijn RLS met direct effect en zonder bijwerkingen. Ben jij benieuwd of Relegs voor jou wat is? Lees hier verder of bestel direct je eigen model.

Slaap ook beter!

U kunt ons ook bellen

Bent u benieuwd of Relegs voor u kan werken? Twijfelt u over Relegs in combinatie met medicijngebruik of heeft u een andere vraag? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Relegs: stimulator, oplader en elektrodepleisters

249.00

Uitverkocht

De waardering van relegs.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 193 reviews.